füzi andrea üzente 12 éve

Semmi használható.érd be ennyivel vagy kutakodj.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

He recepcios, van meg lyukas kep?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Sanyi, nem is ertem mit rettegtek az amcsik a komcsiktol, ugyan az megy itt meg mindig mint otthon 40 eve. Titkos rendorseg, beepitett emberek, szomszed telefonal, guantanamo utca 30...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Most beszeltem egy pilotaval, 2 aldozat itteni, az ember 1 honapja ment nyugdijba az air canadatol es ez volt a nyugdijkezdo nyaralasuk. Kivannak a pilotak. Meg nem tudjuk mi van, ket esetet fontolgatnak, 1. szivroham (tipikus kormany hatra, gep felfele, majd mikor elveszti az eszmeletet es visszaesik a kormanyra, eloretol, irany a fold) 2. a versny miatt olyan eros motort fabrikalt csavokam a gepbe hogy a szerkezet nem birta a megterhelest es a farokreszbol levalt egy darab.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Most néztem a videót a tv-ben, hogy fent Reno-ban belevágta magát egy nemzeti hős a talajba a II.világháborús repülőgépével együtt…De így merőlegesen, irány a Föld központja, nem cicázott…olajat akart fakasztani a sivatagból…oszt benyomta magát a lelátón ücsörgő snack-kelők kellős közepébe…Ez igen, ez szervezés…PUNK…DESTROY…Bakunyin bácsi is megirigyelhette volna…!
Hogy én hogy nem voltam ott?...a jóból mindig kimaradok…basza meg:…(…DD

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Unom kicsit már az egész mittudoménmitis…nagyon röviden az ügynökről: volt egy megfigyelésre kiválasztott csoport, vagy ember, ennek a legközvetlenebb környezetébe vagy becsempésztek egy feltétlenül megbízható valakit, vagy onnan beszerveztek…ugyanaz…az a barom meg fecsegett, mert miért ne bízott volna meg…ennyi volt…ma is ez van…majd nem, mi?...különösen az USA-ban, meg terrorizmus, meg marhaságok…veszélyes…Guantanamo bay…fincsi hely…a kecsketej jó, de a málna, meg a szeder…juj, de imádom!

Casualties nagyon baba…:)

Elfogyott a sör…itt a világvége:…(…!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ugy latom mar megint lemaradtam valamirol. Az van, hogy a nyiregyhazi tirpak Sanyiert en tuzbe tennem a kezem, mert en meg ilyen borsodban felnott paloc gyerek vagyok. Es az is hulyeseg hogy a Szlovakok meg a Magyarok utaljak egymast. Csak a politikusok akarjak azt, hogy majd akkor ok megmondjak mi legyen. Ugyanugy szeretem a Szlovakokat mint az Ukranokat is. Hogy lehet az, hogy mindegyikkel jol ki lehet jonni es a tv meg aszondja hogy baj van?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

http://video.google.com/videoplay?docid=-4139618697693650492&hl=hu#

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Te meg min ragodsz napok ota? Megyek kecskepasztornak. Csinaltam krumplis tesztat. Azt meg meg tudom enni baj nelkul. Tele pocakkal mas a vilag. Egyetek mielott irtok, sokkal bekesebb lesz a vilag.
Jajj a gumicszmas Balint!!! Az mindenhol kisertett Miskolcon. A Gardonyiban is. Apolok buntetozenekarral. Leninvaros az Borsod, ott van Miskolc alatt. Volt sarga fust meg etilen a levegoben, aztan korom az eromubol. En rosszul vagyok ha nem veszek magamhoz valami vegyszert, ugy hozza szoktam, mint ahogy Lemmynek is megmondta az orvos, nehogy veratomlesztesen gondolkodjon mert meghal. A tiszta ver megolne, annyira tele van mereggel.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Az ugynok elete, az mokas film. NA akkor figyeljetek, kerdes kovetkezik. En ugy tudtam, hogy iii/iii ugynok csak olyanokbol lett mint a csepeli nehezipari vallalat igazgatoja meg hasonlo magas beosztasban levo emberek, nem? A kisember max besugo volt nem? Komolyan, hogy a faszba lehetett volna a Mak vagy Sanyi ugynok??? Egy punk gyerek? Mi a faszt hitt volna el a rendorseg nekik? Meg aztan ezek az ugyonk listak most mar nyilvanosak nem? En nezegettem valamit de ott csak felsovezetok meg mernokok voltak.

Válasz

füzi andrea üzente 12 éve

Mi a büdös francért rágódok itt én ezen napok óta...Egy barom vagyok.

Válasz

füzi andrea üzente 12 éve

Hát engem is azért basztatnak itt,mert elég sokat beszélgettem régebben itt Mákkal.És akkor ugye most mi ez a nagy változás.Hát az,basszus,hogy épp a sok duma miatt derült ki,hogy nem vagyunk egy hullámhosszon.Nincs ezzel semmi baj.Azért neveznek engem köpönyegforgatónak,mert ugyanabban az emberben látom a szimpatikus és ellenszenves oldalt?És mindkettőt kimondom?Persze,ezt mindig az igazán Janus-arcú és kétszínű emberek állítják.Csókoltatom őket.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Nyhazi Varosmajor zazzeg, ott folyt a ver, ott vertuk ki a rohamrendorseget a picsaba, es ez nem atvitt ertelem, elszaladtak tullem, es MaK Anti kitartott...szetverte a sajat gitarjat, meg orditott...Papp Pista volt a baszgitaros, hogy verne meg az isten, mikor szekkel kergetett az ejszakaba az Omniabol...remelem megdoglik hamarosan...A dobos is...ma engem akarnak megolni...De akkor Mak igenis kitartott, pedig nem volt egy gyerekjatek...Papp Pista is...es az egesz az en hulyesegem volt...Bar Toni is benne volt a dologban, Pista meg bologatott...Vinnai, a dobos, nagyon nem szerette, kesobb fel is jelentettek,..lelohettek volna...engem is... a kurva rendor pisztollyal hadonaszott, de minket nem erdekelt...hosok voltunk, mi?...ma megtenne ezt valaki, igen, es ki?...csak hagy tuggyam man...Toni megtette...sose felejtem ezt el neki...a szarhazinak...mert egy fasz, de ami igaz, az igaz, azt nem szabad megmasitani...ha ellentet is van kozottunk, azert a becsulet az becsulet...szar ember vot, de ekkor kiallt...nem is akarhogy...neztem akkor ra, neztem, ahogy allt a szinpadon, ahogy tobzodott, nem futott el, mint peldaul Para, es Fodor Gabor, meg Gomboc az egesz Spenottal, es majdnem megoleltem...olyan jol esett, az az igazsag, meg is konnyeztem...koszonom, Toni...az isten aldjon meg a josagodert....hogy dogojj meg...hogy masnap gusztustalankodjal, mert ugye az a kibaszott kurva alvilag, ahova tartoztal, amit soha meg nem tagadhattal...de ilyen ember vot, bunozo...azonban ami jo volt benne, azt soha nem fogom letagadni...a magyar punk kiemelkedo szemelyisege volt...aldja meg erte az isten, hogy pusztuljon el...nelkule nagyon sok minden maskent tortent vona, az az igazsag...hogy az isten verje meg a gecijet...szerettem, de hat egy allat vot...nem tudott barat lenni...dogojj meg Toni, es gyere a keblemre, hogy megigyunk egy sort...pondro, gubo...milyen kar, hogy ilyen szar ember, remelem megdoglik, mielott lathatom...Boci csoki...puszzz!!

Válasz

füzi andrea üzente 12 éve

Hát József Attila mint férfi és szerető is eléggé nyafogós lehetett,tuti,hisz a végén a pszichológusa lett a nője.Na én ebből sose kérnék,valahogy Ady,a gülü szemével,busa fejével és a szifiliszével nekem inkább FÉRFI-Vér és nász és egymás húsába beletépni...az igen.

Válasz

füzi andrea üzente 12 éve

Ja a cigányoknak egyet jelent a bakancs.meg ha vki kopasz.

Válasz

füzi andrea üzente 12 éve

Ja hát és VHK.Itt is volt 90 táján,ott mindig felbukkantam.Később aztán itthon próbáltam hallgatni,de a férjuram vhogy nem bírja őket,és hát a kazettám bánta...De most van tube!

Válasz

füzi andrea üzente 12 éve

Nekem miskolci a faszim,vagyis a férjem,de az olyan hülyén hangzik,dehát ő meg 6 évvel későbbi kiadás,inkább a kilencvenes években volt nagykorú,dehát ők meg inkább akkoriban rosszfiú volt,úgy igazából,és nem koncertekre járt....

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Surci baszki, mikor a Gardonyiban ment az elet, az a Farkas Balint volt, a gumicsizmas. O volt akkor az igazgato. Engem is hivott resztvenni, de jaj, akkor most nem elnek...O szervezte az egeszet, aztan majdnem borton...mer ugye nem vot penz, meg a ciganyok...a kulturhaz falat ius atszakitottak, lattam utana a racsokat...na, akkor vot elet, meg fasz tuggya asztat...Leninvaros most akkor Szabocs, vagy Borsod...tisztazzuk man, merugye sose art, hat sose tuttam...takoaji aszu erted, azt vedelem nemsokara vazzeg, oszt meghalok tulle...hajjj!

Válasz

füzi andrea üzente 12 éve

Szasz.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Tudom, ilyenkor marha nehéz újraindítani a bizniszt, mikor valaki megjeelenik a kétlábon járó hányingerrel. De azért nem kell feladni. Igyunk gyomorkeserűt, oszt kész…majd elszáll ez a rossz hangulat…igaz Siebeling 73, és újra éljen az élet?…az agydaganatot meg egye meg a fene…faszt érdekel…ammán 30 éve vót, he…oszt azóta az istenfasza is megtörtént…vagy tán nem?

Itt buziskodni a történelemmel…az azért faszság…még attul a márhátul is…punk fesztivál…jaj!...hát legyen…de ne itt zazzeg…meg mennyen fát lopni, oszt mennyen börtönbe, mert lopott…III/III, istenfasza…azok senkit nem tettek soha börtönbe…ne hazudozzunk mán…köztörvényes, oszt a III/III-al akar takarózni…vastagbőr a pofán…rengeteg egykori bűnöző teszi ezt, eljátsszák a felháborodást is, oszt csak kisstílű betörők, meg rablók…hogy az isten baszná mán meg ezt az egész alvilágot, hogytakarodnának men el a nyakamrul…Nincs itt egy Sztálin, aki kiirtaná ezt?...fel vörösök, proletárok…Picsa!!

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

En azert annyit megjegyeznek, hogy a 80-as evek elejen tenyleg volt K-Mo-i punk. De inkabb videki punk. Az konkretan tenyleg Adaganat volt, mert Miskolcon volt az Ideges Dogevok, de ok inkabb kovetok voltak, Para-Kovaccsal az elen, bar szerettuk egymast, Mak Anthony kivetelevel, de pl. Debrecenben nem volt semmi meghatarozo, se Szolnokon, es sorolhatnam. Pecsen is mi dongettunk. Egy ilyen Nyhaz-Pecs tengely alakult ki, es a videk csapata mi voltunk. A Bp kulvarosaie is, pl Csepel. De mondtam, minket nem tamogatott senki, a III/III kurva kibaszott kegyetlen volt, a CPg-t es az ETA-t, Modell's-t az akkori Demokratikus Ellenzek, kesobbi SZDSZ, igy ovek volt a jatekter. Nem hoztak letre semmit. Masolas volt az egesz. A CPg jugot masolt, az ETA asszem angliat, a Modell's a faszomat, a tobbi meg egy rakas szar volt. KISZ mukat vegeztek a fiuk. Haggyuk...(...

Mak Toni nagyon sokat tett kulonben a dologert. Szarhazi szemet volt, hat hozta magat, de, ha ezt nem szamitjuk, most ne szamitsuk, o nagyot alakitott. Kibaszott jo gitart hozott oszsze, es mikor az Agydaganat elkezdett Jozsef Attilat feldolgozni, az az igazsag, hogy o a dolog rajongoja lett. En utaltam azt a buzit koltot, mert orokke sirt, de Anti szerette. Es osszeultunk, es a verseit igenis sikeresen feldogoztuk. El sem hittem..

Ugyanis rock-ba verseket feldogozni szinte lehetetlen. Nem irom le miert, aki zenet szerez, az tudja, de sikerult. Marhara orultunk. Pl a Munkasnak nem tobb a bere eszmeletlenul bejott...csak mikor ez a fura szemely kijeelentette a hatos villamoson, hogy velem nem tudna szexelni, hangsulyozva a "velem"-et, automatikusan jott a gondolat, hogy mas ferfiakkal tudna, csak engem nem kedvel, nem vagyok szamara elegge izgato...leugrottam a villamosrol a Nyugatinal, ami lehet, hogy nem hatos volt, es utanam jott, de nagyon ovatossa valtam. Hat ne bazd man meg...meg megbasz...(((...nem vagyok csaj, a kurva eletbe...(((...:

Szoval K-Magyarorszagon egyedul mi votunk, oszt minden bulin ver folyt, rendorok, securitisek kiverve, kommunizmus agyonutve, iszonyatos balhe, szetverve minden, masnap be a pol. rendorsegre, oszt tulelni, ha lehet...De en elveztem, mas szinte senki...Mak mindig hulyenek tetette magat, amit nem volt nehez megtennie, mert szuletett idiota, zavart aggyal, szethasadt szemelyiseggel, aki sipcsonton rugta 4-ikben a tanitonenijet, 4 altalanosbol rugtak ki, mert marha vot, de nekem vinnem kellett a balhet, a kurvak kibaszottul megdogoztak. Hogy szakaggyon rajuk a csillagos eg. Meg a CPg miatt is en kaptam, baszak meg. De nem banom. Eljen a CPg.

Ez volt Nyhaza, es az Aurora mar csokkentett muanyag...meg se kozeliti az egeszet, de pl. a kurvak, gengszterek kibaszottul jo...begyon...

Pardi Tamas pedig nem azert halt meg, mert megoltek, hanem mert ugynok volt, es nem birta tovabb...Nehez elhinni. Egyszer, mikor a kovetkezo busszal jott Budakesizre, a probara, kimentem. Veletlenul talalkoztam vele.

"Te, Tamas, mi az az ize ott a honod alatt?"

"Ez az aktataska?"

"Ja, az."

"Ez fenykepezogep."

"Ne baszd man meg bazzeg, hogy lehetne az fenykepezogep, hiszen egy haonaljba vago kis aktataska."

"Igen, de ha ezt osszenyomom a honaljammal, igy, latod, akkor fenykepet csinal."

"Ne marhaskodj mar!"

"Mert itt van a kamera rajta, oda kell forditani a valaki fele, osszenyomni, es hoppsz, maris kesz a kep."

"Honnan van ez neked?"

"Egy baratom adta, csak ugy, hogy fenykepezzek vele"

Na, ennyiben maradtunk. Aztan egy masik baratom valamikor 2009-ben megmutatta nekem az "Ugynok elete" c. filmet, le akart leplezni, mert szerinte ugynok voltam. Mindegy. Ott lattam ezt az aktataskat, ugyanazt, ugyanugy, jajjj!!

Elegem van.
Mindenki ugynok volt?
Nem lehet kibirni.

Nem volt itt rendes ember?
Kurva annyukat!

Boci csoki...)))...:...meg Sportszelet....sorrel...Ejjen!...En ejjek!...Andrea, ejjen!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Pestre jartunk fel kazettakat venni, volt valami bolt a koruton egy pinceben ott vettem az osszes Exploited kazettamat, aztan lemasoltuk 100szor.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Valami miatt a miskolci skinek szerettek Qss koncertre jarni, szoval a Qss koncertek mindig ugy vegzodtek, hogy szaladunk a skinheadektol szembe meg jonnek a ciganyok akiknek probald megmagyarazni, hogy a bakancs a labadon az punk es mi punkok vagyunk nem skinheadek. Jajj de sokat szaladtunk.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Elo kellene keresni a 90 vagy 91 es Nepszabadsagokbol amikor a VHK a Ronaiban jatszott es Kopasz meg nehany skinhead megkergette a ciganyokat akik a kornyeken laktak es masnap ilyen cikkek jelentek meg, hogy a skinheadek a VHK val utaztak es a VHK egy naci zenekar hahaha szegeny Kopasz (ket evvel kesobb meghalt) polgari volt meg a tobbi lenivarosi skinhead. En a fuben aludtam es mikor felneztem csak annyit lattam hogy 50 cigany hatalmas fanyelekkel jon es a rendorseg meg korbeallja a muvhazat.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nem maradt az ki, hanem egyszeruen alig volt. Keleten egyszer egy evben eljott az Aurora Miskolcra, ott mindig verekedes volt, egy ket evben egyszer VHK. Egy idoben a Gardonyi muvhaz adott jo koncerteket, soxor volt AMD meg hasonlok. Eloszor a VHKt is itt lattam szabadteren. A miskolci fold napja amit Sanyi mond, az viszont mindig punk buli volt, csak hat Miskolcon az Apolokon kivul nem sok zenekar volt, az meg mar olyan rossz volt, hogy inkabb ittunk a kocsmaban.

Válasz

füzi andrea üzente 12 éve

hát nem tom.Egyébként gondolkoztam ám azon,mér maradt ki nekem a magyar punk...mer ugye vádként ért.Szóval én ugyebár-bűnös Dunántúliként-a 80-as éveket,kamaszkoromat Sopronban töltöttem,és kimaradtam a nagy kelet-m.o.-i feelből,bár mindig vágytam arra,mert itt túl steril volt az élet.jobbára csak az Auróra meg a CPG jutottak el hozzám,így maradtak a nagy nyugati punkok itt nekem,de jól elvoltam,meg hát az udorgrund ugyebár,az hatott meg nagyon...Hát ezért,nem az érdeklődés hiánya miatt...Meg nem volt akkor tube meg hasonlók.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Hat a budira mar tenyleg nem emlexem de azok a nyomorult betonoszlopok a tancter kozepen megnehezitettek a pogozok dolgat. Mindenki azt mondja "Huuu" ezen a kepen, kik jatszanak?

Válasz

füzi andrea üzente 12 éve

Ez olyan,mint egy 50-es évek beli brigádbuli

Válasz