füzi andrea üzente 13 éve

Tacsi csupa kérdőjel....??????????????????

Válasz

Sági János Zoltán üzente 13 éve

Akiben maradtak még kérdőjelek adja elő magát, nem szeretném, ha frusztrált lelkisérültek maradnátok... :-p :-DDDDD

Válasz

G á b o r-- üzente 13 éve

Csak egy ? -jel?

Válasz

Sági János Zoltán üzente 13 éve

!!!

Válasz

klacsko Zsolt üzente 13 éve

?

Válasz

Sági János Zoltán üzente 13 éve

Jajjmertmostmáraztándetényleg Rita, hogy rágjam ki tebelőled a bifidusz efenziszt, csakazértmertmiértisne!! Amennyiben összededózósnak tartol engemet is: ám legyen, deviszontimmáron tudnod kell, ha eddig önerőből esélyed se volt, hogy beléd hasíccson a döbbenetes felismerés: ÉN VAGYOK SZUPERMEN és ha valahol ki akarnak nyírni valakit/valamit, hát akkor bizony-bizony ám, ha teccik ha nem, hipp-hopp jön a wook és kisül benne minden ami dárkszájd!!! Ami pedig meg a műanarchányást illeti: sikerült legalább ismét kiprovokálnom, hogy mindenki, DE MINDENKI idehúzzék és megszólaljék aki az elmúlt időben ebben a hitvány-nyavalyás klubban valamit is számított és ha szubjektíven is, de előadhassa a maga igazságát, véleményét. Amiatt meg senki ne sérüljön TOVÁBB lelkivilágában, amiért hangosan morfondíroztam, mert ugyebár most jelen esetben nem személyek ellen görcsöltem. ( a magyar csernobilt pediglen bazd+ 1szál magadban, ha annit szoptál volna miatta, mint ezen a héten jómagam, mélyről felkrákogott, iszapos zöldturhát köpnél tőle te is...)

Válasz

Rajki Rita üzente 13 éve

Szasztok..mit összzededóztok itt..Beszaráss,te vótá,tejötté.2 klubb,bebe,ménem méigen, kivolt ,kilett, mé vótá mikor ő volt ménem vagy mikor nincs de ...ŐSzintén,....Gondolkodjatok mááá el.mijen faszságokon vitatkoztok..amikor pl:itt van a magyar csernobil+ ijenekja meg valami Punk-nak nevezett stílusirányzat...asszem erről szól ez az oldal? vagy eza mŰANARCHIA amit itt nyomtok?? Én egyépként egy senki vok..itt mivel alig láttok de ez a véleményem..

Válasz

Sági János Zoltán üzente 13 éve

A belemagyarázás plapla nem rád vonatkozott Ancsa, hanem a "kettős ügynökünkre", hog yki az lényegtelen már, úgyis magára ismer..., Ancsa te nagyon sok mindenről nem tudhatsz, amik itt zajlottak, de ez is lényegtelen.
Igazad van van mindenki elmondta most a véleményét és ez JÓ. Részemről utoljára: nem örülök neki hogy 2 klub lett, de ha már így alakult, akkor legyen is 2 klub vagyis jó lenne ha itt is gyakrabban megnyílvánulnátok a jövőben. Remélem most érthetően fogalmaztam?!

Válasz

orosz antsa üzente 13 éve

Jani,nincs semmiféle belemagyarázás semmibe,ok okozati összefüggés az egész,egyik dolog nélkül nem érthető a másik.
Andi,értem az álláspontod,nekem is a gyerekek az első,ez így van rendjén.És természetesen te is oda írsz,ahová akarsz,szíved joga.
Mindenki leírta a véleményét,és 100%ban igaz,hogy hanyagolva lett ez a klub.

Válasz

füzi andrea üzente 13 éve

Antal nyár végén jött és nekem akkor épp több időm volt...Antal azóta is van,de én meg nem,mert megint nincs időm,ennyit az összefüggésekről.Sosem szoktam hivatkozni a nagycsaládra,mert hányinger duma,de 4 gyerek az mégis négy,és én szeretek velük sok időt tölteni.Mindenkinek meg úgysem tudok jó lenni,de én nem is keresem senkiben a rosszat,és mindig adtam magamat.Annamária,nekem egy klubra is alig van időm,és baráti gesztusként léptem be a másikba,de hasonlóan érzek,mint Jani.Nem tudom,mi a kisüléses dolog.Na és ne ilyen áron legyen élet a klubban,én a részemről be is rekesztem a vitát,és nyílt plénum előtt közlöm,hogy igazán nem bánt,ha ti ott,és örülök,ha benéztek,de én a kevés szabadidőmben itt fogok jelen lenni.Mégegyszer köszi mindenkinek a szülinapi jókívánságokat.Szeretkezz,ne háborúzz,PAX!!!!!

Válasz

füzi andrea üzente 13 éve

Köszönöm a jókívánságokat!

Válasz

Sági János Zoltán üzente 13 éve

Én elmondtam már mindent ezzel kapcsolatban..., sajnálpm, hogy akadt olyan valaki, aki nem értette meg és belemagyaráz dolgokat, bár már ez sem lep meg... Egy a lényeg nem ezzel vagy azzal a klubbal van a baj, semmi bajom Sibbel, semmi bajom Andival, hanem hogy az egyik klubbot elhanyagoljátok a másikért, de mostmár tényleg nem ragozom ezt tovább.
(Zsu nosza rajta csinálj új klubbot!!!!!!!!!! :-/ )

Válasz

orosz antsa üzente 13 éve

Andi,én is boldog szülinapot kívánok.
Én a kisüléses dolog óta nem írok ide,előtte írtam mindkét helyre.Meg mindenki írt mindenhová,és az se volt jó mert Jani kapott valami levelet amit sértőnek érzett.Semmi közöm ehhez,de szerintem is mindenki maga döntse el hogy mit hová ír és miért,és emiatt nehogymár bárki is megszólja.
A másik,én nem igazán élek a moderátori jogommal,max a saját írásomat törlöm ha valamit elírok és későn veszem észre.Szóval nem a moderátorság miatt írok a pirosba.
A harmadik,hogy senki nem várja el senkitől,hogy itt bújja a netet naphosszat,de az nem csak nekem tűnt fel,hogy pl mikor jött Antal barátunk,hirtelen mekkora élet lett itt,Andi is írt napokon keresztül rengeteget.Előtte meg semmi.Lehet hogy rosszul szűrtem le,de úgy éreztem hogy Antal itt a sztár,megjött,nagy élet lett,mintha a mi kis társaságunk unalmas lenne,vagy valami ilyesmi.
És az utolsó,ami az előbbi gondolatomat igazolta,hogy Andi nem írt a piros klubba,nem nagyon hiányoztunk neki ezek szerint.
És akkor a kérdésem,hogy miért nem írtál,Andi,a másikba???
Mostmár tegyük helyre a dolgokat:)

Válasz

Sibeling 73 üzente 13 éve

Sziasztok. Látom, mindenkinek meg van a saját véleménye és sok szög kibújt a zsákjából... Andi, ha azt hiszed, hogy a régi moderátoros dolog miatt nem jövök ide, akkor abszolút tévedsz, de most már nem merüljünk bele a régi témába, szerintem tök felesleges. Én igazából azt vártam volna tőled, hogy te is néha-néha bekukkanthattál volna a piros klubba, nem csak nézelődés címen, hanem úgy mint tag például... Igazából én valahogy abban az időben nem éreztem túl jól magam itt, ellenben a másik klubbal, ahol meg tök jól, hát ezért voltam inkább ott. Mert ahogy Peti mondta, az ember ott van, ahol éppen jól érzi magát és azokkal társalog, aki kíváncsi arra amit mond, ill. ír. Röviden ennyi.
Janinak meg üzenem, hogy akkor hőbörögjön, ha ő már megnézett minden videót, amit más töltött fel.
Téged pedig Isten éltessen nagyon sokáig Andi születésnapodon!

Válasz

füzi andrea üzente 13 éve

Mindenkinek igaza van,persze.Az a klub már nagyon régóta létezett és volt is egy Szabolcs nevű srác a vezetője.Itt is alul a hasonló kluboknál szerepelt.Sib erőt és rátermettséget érzett.Oké.Én is beléptem.Aztán ő innen totál eltűnt,és ha jól tudom,még vmi megjegyzés félét is tett,hogy ott ne reklámozzák az én klubomat(nem is az enyém persze,hisz TI tartjátok életben).Nekem ez a versengés-féle nem kóser.Elismerem,hogy többet ért a témához és több időt tölt a gép előtt,de nem kéne harcnak felfogni.No meg ez a nagy moderátorosdi...Én nem felejtem,hogy Sib azért akart itt moderátor lenni,mert Janival problémája volt,és én ezt nem támogattam.ENNYI.Én mindenkit próbálok elfogadni,mert MÉRLEG vagyok,és épp ma van a napom,és köszönök minden jókívánságot!PAX!!

Válasz

Zsu Fűzfa üzente 13 éve

Olvasgatom itt a kommenteket, igaza van Péternek teljes mértékben, attól, hogy 2 klub van semmi nem változott, (lehet én is csinálok egyet!) :-))))))))
Mindenki ott nézelődik, ahol akar, oda ír ahova akar, ha van ideje, energiája, most csak mondok egy példát, én ugye elsősorban depeche mode klub tag vagyok, na mármost van abból is több, és épp az egyik klub szintén vezető nélkül lett, és haldoklott, holott már régóta megvolt. Na egyik klubtársam kezdte feléleszteni töltögetett dolgokat bele, aztán kinevezték vezetőnek, de senki nem úgy reagált erre, hogy féltékeny lenne hogy amott is tevékenykedik és többen ott is nézelődünk. Felfogás kérdése. Ha Jani nem érzi jól magát Sib klubjába akkor ne menjen oda. De szerintem nem egyforma a 2 klub. Mindenhol lehet látnivalót találni. Fiúk lényeg az érezzétek jól magatokat mindkét klubban és bárhol! Szép napot! :-)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Bonyolultabb ez a dolog kicsit.Az a klub már létezett,valaki megcsinálta,halott volt,sib átvette,kaptunk mi is moderátori szerepet,úgy volt hogy feldobjuk kicsit azt is,te is írtál meg töltesz oda ugyanúgy,az igaz hogy itt hanyagoltuk a dolgokat ha már ott belelendültünk,de attól még 2 van,kit bántson meg az ember akkor hogy pl szüntesse meg a klubját,meg egy legyen,vagy mit tudom én,szerettem volna mindenkihez alkalmazkodni,meg részemről ott vagyok ahol számomra érdekesség van,vagy ép marháskodás,kis kikapcsolódás,volt pl stranglers klipem törölték,oké elfogadtam hogy nem mindenki vevő rá és írkáltam máshol a neten akkor,mindenkinek van egy szabad akarata amit ha elfogadna mindenki más,nem volna probléma.Van pl iwiwem meg my vipem is,sokan baromságnak tartják hogy minek mert ugyanaz majdnem,mégis egyik ezért másik azért,írkáltam klubba mindkét helyen,én ezen a téren nem tudok mit orvosolni,ha még valaki csinál egy harmadik klubbot hát szerintem oda is írok,ha egy klub lesz akkor oda,ha zöld ha kék ha fekete kivéve ha valaki jelzi hogy pl nem csíp,meg csak zavarok. Témától félretekintve Boldog szülinapot kívánok én is!:)

Válasz

Sági János Zoltán üzente 13 éve

Péter! Én is így vagyok vele, de valamikor itt is voltak üzengetések. Bevallom őszintén, hogy mikor beindult a másik klub azt mondtam Sib háta mögött, hogy leszarom azt a klubbot (bár nyílvánosan is megírtam, csak akkor diplomatikusabban fogalmazva). Abban is egyet értek veled, hogy én is ott nyílvánulok meg legszívesebben ahol megszólítanak vagy van élet, DE(!!!), ha még visszaemlékezel Te és Ancsa is eleinte ITT beszélgetetek/beszélgettünk!
Nincs bajom Sib klubjával sem, csak mint már korábban is említettem: nem tartom korektnek, hogy áthúztatok , ezt a klubbot meg már szinte teljesen leszarja mindenki. Nem akarom andit védeni, de többször is mondta: ő nem tud állandóan itt lenni és szerintem nem is kell, mert nem a kubvezetőjéről szól egy ilyen oldal.

Válasz

füzi andrea üzente 13 éve

Ez is egy vélemény,és a te oldaladról teljesen igazad van Peti.Igazi punkos hozzáállás.De Jani nyűge is érthető.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én oda írok ahol komunikálnak velem,vagy hozzám szólnak,vagy tudok témához írni,kedvelek valamit vagy ép nem jön be,vannak zenék nem egy kettő amit eleve tudok hogy nem szeretem,azokat általában nem is nézem,nem is kommentálom de ott sincs emberrel való gondom,elfogadom hogy mindenki azt szereti ami neki jól esik,ha valaki nem akar akkor nem lép be másik klubba hanem ragaszkodik egyhez,majd úgy is mindenki tudja kit hol talál és kíváncsi e a dolgokra,én rá értem benézni mindenhova,ha valami érdekeset találok írtam,voltak témák mindenhol hogy én úgy éreztem nem tudok hozzászólni különöset,meg nem is értettem,mind1,nekem nem áll meg az élet a networkon,ha unom magam lépek tovább ahol szórakoztatót találok,felőlem lehet egy klub meg lehet 6 is,ha valahova nem akarok írni akkor nem írok,mindenkinek van saját döntése hogy mit csinál

Válasz

füzi andrea üzente 13 éve

Dettó.

Válasz

Sági János Zoltán üzente 13 éve

Semmi bajom, csak nem, nem és nem bírok megbékélni ezzel a telibebaszott megosztottsággal, tök jó volt minden itt kb 3 hónappal ezelött és több értelme lenne egyetlen egy klubnak, SZERINTEM...

Válasz

füzi andrea üzente 13 éve

Mi van Jani,ez az őszi depresszió?Vagy valami klimax?Sajnálom,hogy nem bírod a kettősséget,jojózik a fejed,dehát ezt ne rajtam kérd számon!:-)

Válasz

Sági János Zoltán üzente 13 éve

nem Ancsa! egy ideje már mindent telibe szarok :-P Felesleges időpazarlás nézegetni és pláne feltölteni... :-/

Válasz

orosz antsa üzente 13 éve

Te mindenki videóját megnézed Jani?:)Meg mindet?Mert nekem is van olyan videóm amit csak peti nézett meg...:)

Válasz

Sági János Zoltán üzente 13 éve

amúgy meg már tök unom ezt a networkös klubbozást, mióta 2 klub lett semmi örömöm nincs benne... :-/

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én nem szégyellem,én még nem voltam itt egy éve :) De átfésülgettem nagyjából a videókat,mind volt megtekintés :)

Válasz

Sági János Zoltán üzente 13 éve

Szégyelljétek magatokat TI!!! Van ó több olyan videóm is ITT amit több mint EGY ÉVE töltöttem fel és még a kutya se volt rá kíváncsi...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Igazából a zenész hírességek elég hamar elmennek általában,hát ilyen ez a pop szakma.Égnek 1000L,koncertek utazás pörgés,gyors élmények minden,aztán jön valami ami elviszi őket a földről.hm.

Válasz

füzi andrea üzente 13 éve

Hát ezt nem is tudtam,de ez majdnem olyan morbid halál,mint a Nicoé.Ha jól emlékszem,beszívva biciklizett és így lelte halálát...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ezt a számot nagyon szeretem,:) szomorú hogy csak én néztem meg eddig,szégyeljétek magatokat :) szegény stiv is jól elment,elütötte egy kocsi,aztán nem ment dokihoz és belső vérzése volt,amúgy nagy haverja volt dee dee ramone.nak is

Válasz