füzi andrea üzente 12 éve

na ilyet nekem is küldjetek,én ugyan évek óta stagnálok,-4,75 és -5,50,állandó kontaktlencse,túlhordva rendesen.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Andinak mindenesetre kössz a rovatért. Hát, rendes a lány, hiába.

Én azonban várom, hogy mi lesz a következő frontális letámadásom témája. Ahogy Andi írja, már Siebeling 73 is lepattant. Most gondolom fortyognak a háttérben, aztán szerintem legyilkosoznak majd. Tűrni kell. Aki Nyházán punkot akar játszani, az ne nyekeregjen, vállalja az ütéseket. Ott, azon kívül, hogy másolnak valami éppen “menőt”, valami valóság show sztárt, senki nem tud semmit. Ripacsok. Jaj!

Félek, hogy Apunkat is eltiltják majd tőlünk. Ezektől minden kitelik. Hogy zuhant volna rájuk a felrobbant űrsikló.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Tudom, nem hihető, de mondjuk 10 éve bemegyek a rendelőbe, volt éppen biztosításom, bejön a szobába egy baszom magas félnéger, merev szemek, reakció zéró, és magyarázom, hogy ki van fázva a vesém, szar a munkahelyi környezet, adjon már valamit, mert fáj, mint a kurvaisten.

Közölte velem, hogy megvizsgált, a lábamnak semmi baja, a szemeim épek, a tüdőm kicsit hörög, a sok futás.

Nem futok, ilyen nincs.

Reakció nulla. A vesém? Az miért nem mondtam. Most már mennie kell, de legközelebb majd azt is.

Mondom, nem legközelebb, hanem…

Elkapta, nyomorgatta, közölte kutya baja. Ne hazudozzak, mert a vese fentebb van, mint én mutattam. Mereven nézett, eljöttem.

Na, ez a Greatest Country of the World. Meg ugye a vegaszi fajgyűlölet. Mert itt van. Húhh! No, engem nem zavar, nem különösebben, de van belőle. Hát, itt európai fehér ne legyél.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Nem hülyéskedem, a Busch, ez a vízízű sörszerűség meggyógyított. Nehéz elhinni, de most például ismét kb. negyed dioptriával kisebb kell tegnap óta. Mondtam a kis barátomnak, ő is fel van dobva az égig. Már idegeskedett miattam. De mondtam neki, én kikúrálom magam olyan dologgal, amihez az orvosok analfabéták. Csak egyet tudtam: az ő általuk adandó gyógyszer NEM. Attól megvakulok.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Surcikám, könyörgöm, erről beszéltem: te csak írjál, és ne nézd, hogy ez most logikus, vagy nem, csak éppen ahogy a kezed diktálja, és kész. Nagyon érdekes dolgokról írsz, ne sajnáld a papírt, vagy a keyboard-ot. Az az idő, amiről írsz, teljesen hiányzik, semmit nem tudni róla. Semmi igazit. Akkor is volt punk, akkor is nyírták a népet, a demokrácia is egy rakás nulla, ez is megéri a pénzét. Az állam mindenütt állam, mese nincsen. Különösen, ha rossz kezekben van.

Majd mire kifáradsz, kész is leszel. Hogy éppen a végén kezded, és a közepén fejezed be, na ez az, ami senkit nem érdekel. Csak szívből jövő legyen, oszt köszöntem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Sanyi, ha ram hallgatsz, a Buschrol at kellene terni az import tequilara. A Buschban olyan sok a cian, mint a Tiszaban '98-ban. Az izomgorcs osszehuzodas pedig olyan titokzatossa tesz, a tequila segitene jobban fokuszalni. Shrimpet meg plane ne egyel vele mert a higany-cian keverek meg a magyar gyomrot is meguli. Nezd meg mi lett velem. Mondjuk ennek a nagy reszet en a Nagycsecsi kocsmaban kaptam, tudod, az a valyogepulet a ciganytelep mellett, ahol egy embert le is lottek 3 eve azok a lovoldozosok. Szoval ott voltunk Attissal eppen "turneztunk" ami azt jelentette nalunk, hogy elindultunk Leninvarosbol az osszes kocsmat vegig jartuk, aztan a kovetkezo falu Sajoszoged, ott is az osszes kocsmat vegigjartuk, aztan Nagycsecs, ott a ciganytelepi kocsma, aztan Muhi, ott meg akkor meg volt a csarda nem volt leegve, aztan Nyekladhaza, Delta presszo a vegallomas. Ott Attis korbehanyta magat a szeken ulve, es elindultunk haza. Aza lenyeg, hogy ulunk Nagycsecsen a kozponti kocsmaban es bejon egy oreg ember olyan aki egesz eleteben kapalt. Leult hozzank. Ittuk a bort, erre bejon 2 cigany gyerek, megorulnek Attisnak, hello hogy vagy stb en csak nezek, hallgatok. Aztan meg ket gyerek bejon, megin hej ezer eve nem lattalak, szevasz Attis. Na ekkor megkerdeztem mi a fasz van honnan ismeri ot minden cigany Nagycsecsen, aszondja: annak idejen a falu legszebb ciganylanyaval jartam. Onnantol mar nyugodtabban ultem a helyemen, gondoltam nem lesz kes, nem is lett, vettek nekunk annyi bort hogy eltartott vagy 2 oraig mire mindent megittunk. Aztan persze folytattuk a turnet. Attisban volt egy jo adag cigany ver, de a martens es a taraj alatt meg nem mondta volna senki. Neki volt eloszor martensa leninvarosban, vagy olyan 88 kornyeken lehetett, liftszerelo volt es kiment Svajcba nehany honapra. Bement egy kocsmaba es azt mondta: snapsz! Erre kirakjak ele az itt szokasos 2 vagy 3 cl palinkat. Nezegeti, majd aszondja: grosze snapsz! erre kirakjak ele a 4 centest. Nezegeti, majd aszondja: cvaj (zwei, 2) grosze snapsz! Megfogja a 2 x 4 centest, osszeonti egy poharba, majd egyben lehuzza. Kocsmaban megall a levego, mindenki: huuu a magyar alkoholista. Asszem ott is osszebaratkozott mindenkivel.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Szóval Hanne Hukkelberg.nn7u8 89 jaccott a A38 hajoonn,.8484mmjs//.. hat ez miccsdoada s 8xzmihj??/ enennemmezezezene noo man,,óóőőj,…naggyontuccsasssa a csajjj..38ééé de a szammoklla akkk osszzevúisszahh, jo?..mikkernemhhy7637 jaszdcciikk vallamannZlai punnkjkottteerr kocsertetettt??,,He?? Mekkorlöömmmé???)k,,xz.megölömmm!7575..s/.sjhkomonistyahh!

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Iszom tovább, nem idegeskedünk, úgy hogy meglássuk, mit hoz az idő hétvégén. Kurva nevadait napot természetesen, süt, mint az állat, de szerintem új szemet. Mellesleg az egész testem nyugodt tőle. Ez gyógyszer. Úgy hívják: Busch.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Az alkohol meg átmossa az agyi ereket, kitisztítja a különböző piszkot. Csak rendszeresen minden nap, 24 órában kell fogyasztani, hogy a szervezet folyamatosan benne ázzon. Aztán jön a csoda. Meggyógyulunk vazzeg. Akkorát javult a szemem, hogy 2 hete a 3.25-ös dioptria nem volt elég semmire. Nem láttam a munkahelyemen a kompjúter screent. Bassza meg. El voltam keseredve. Mondjuk a barom Mák is rátett egy lapáttal, de az más. Ma meg már le kellett venni a szemüvegemet, kicserrélni egy gyengébbre, mert ez egyszerűen túl erős volt.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

De ez mnit csinál? Izomösszehúzó hatása van. Ugyanis nagy mennyiségben annyira összerántja a torokizmokat, hogy megfullad a páciens. Kis mennyiségben viszont csak összehúzogatja, mondjuk birizgálja. Ez kell. A szemizmaim újra kezdenek működni, nem vakulok meg. Sőt, fókuszálok. Nahát! Hát azért, nem?

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Gyógyszer!
A gyenge, semmire nem jó, szódavízszerű amerikai sör gyógyszer. Viccelek? Miért? Mert gyógyítja a szememet? Ez az igazság. Rájöttem, hogy mi van benne. Cián. Nagyon kis koncentrációban, de cián. A gabona héja ciánvegyületet tartalmaz, az adja a keménységét. Ez valamennyire oldódik a sörben, hiszen a keserű íz az nem más, mint cián, valószínű egyszerű nátrium-cianid. Mindegy, a cián íze keserű. Ez van minden csonthéjas termésben, például dió, mogyoró, mandula, lófasz.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

A shrimp-cocktail-ban a shrimpet nagyon le kell csorgatni. Nem lehet vizes, mert az szotyó. De száraz sem, szóval csak nagyon vigyázni. És a shrimp-szósz se jó vele. Óriási tévedés! Salsa-val az igazi. Rendesen salsa-ba mártogatva. Csak azért, mert nem csak én mondom.

Szóval előbb gondolkodni, utána cselekedni.
Ne keverjünk, ne kavarjunk.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Megnéztem. Ez megrázott.
Ekkora bóvlit már rég láttam. Most nyomom a sört…húhhh bazzeg!
Csak megjegyzem, azért a volt feleségem jobb alakú volt, már ha pornóról van szó.
Makkabeus Antonicskou nem volt rajta a videón, biztos? Mert ő 100% pontossággal pont ebben a világban élt. El se tudnám jobban magyarázni. Ebben volt nagy. Punk. Faszom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Sanyi, nem is tudod mennyire szerencses vagy. Errol teljesen lemaradtal, a komunizmus madonnaja, Erika Szi:

http://www.youtube.com/watch?v=DIkd9I5C9Y0

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Jol van, ha Andi megcsinalja nekukn a Gumiszobat, akkor megirom az egesz tortenetet szep kereken. Sanyika, maradj szepen csendben, fekudj le, megsimogatjuk a buksidat es Surci bacsi mesel: egyszer volt hol nem volt, volt egyszer a legkisebb punk gyerek.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Dan azért gyötrődött, mert volt neki ez a koncertbeszámoló írás hobbija. Ami egyébként nagyon jó volt, mindig elolvastam, mindig élveztem, mint ha én is ott lettem volna. Roxtár pontosan ezt a részt törölte, Dan ezért volt úgy kiakadva, hogy gondolom idegből elment Dallaszba. Már csak azért is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Tenyleg, Daninak megvolt valami lementett valtozat. Mindjart rakerdezek. De elotte szetnezek a backupjaim kozott, mert lehet hogy nekem is elkuldte.
Apunk annak idejen csinalt egy weboldalt belole nem? Neki is meg kell hogy legyen. Osszeszedjuk darabokbol.
Roxtar a fasznak torolt mindent? Nincs mar Magyar Taraj, semmi. Sanyi, az a helyzet, hogy nyogodtan megcsinalhatnank a Villany Tarajt. Nem papirra lesz nyomtatva, hanem lesz egy weboldalunk. Mi a szar, mindenkinek van weboldala, mi is megeerdemlunk egyet nem?

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Surci, haho!
Dan ki akarta adni az 1999-es evfolyamot, de mire beindult, Roxtar kozolte vele, hogy ezt a reszt sikeresen kitorolte, mert kellett a hely masra. Dan kulonben most Dallaszban amerikanizalodik. Ahogy kivettem, meg elvezi. Majd elkezd menekulni haza a zsipaba o is, nem felek..

Surci otletet tamogatom.
Tenyleg igy lenne a legjobb.
Ha mar se rak, semmi...meg meg tul is eli.
Akkor abbol a nagy Kanadabol el lehet a francba menni.

Ezt magamrol is irtam, "Fakin' juesze"

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Ahogy olvasom az irasaidat, az ember varna a folytatast, de nincs. Irhatsz errol tobbet is. Vegre valami, amit izgalmas olvasni. Szal csak ne fogd vissza magad pliz, es nyugodtan irjal le mindent, ami volt, vagy lesz, vagy van, es ami erdekel, vagy ugy gondolod, hogy minket erdekel.

A szettepett szemelyi darabokat plakatra ragasztani...hm...teccik!

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Ugy latszik, a punkot regebben senki nem vitte el szarazon.
Fasz az allamba.
Anarchiat!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Andi, lehetne egy olyasmit csinalni, mint a Graffiti resz, es akkor oda irnank mindent, mert igy sokfele kell kattingatni mert ide is meg oda is irunk. Csinaljunk egy Gumiszoba nevu bigyot es akkor mi bekoltozunk oda Sanyival meg Apunk Attissal. Meg aztan az is van, hogy neha rankjon az Sanyival hogy elkezdunk dalszoveget vagy valami tortenetet irni, ha most az van hogy a postok torlodnek egy ido utan megkerhetunk ra, hogy jo haziasszonykent valahova osszegyujtesd ezeket, mert amugy mar sok cuccunk eltunt a picsaba, peldaul szivesen elolvasnam azt a mittudomen 20 reszes novellat amit annak idejen a masik listara irtunk. Apunk, Neked voltak ezekbol a regi cuccokbol masolatok?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szoval akkoriban a Shit Thing nevu zenekarban gitaroztam. Nem sok lehetoseg volt leninvarosban jatszani, evente ha 3 koncertet tudtunk csinalni az mar turnenak szamitott. Csinaltunk plakatot, ilyenek voltak rajta hogy Totya szettepte a szemelyimet es annak a lapjait ragasztgattuk ra meg volt egy fenykep amikor valami faluban jatszottunk es a muvhaznak ilyen kinnti WCje volt, az a kiasott WC, csak van egy kis bode egy lukkal es minden megy a godorbe. Szoval ott alltam, nadrag a foldon es csinaltunk egy kepet. Aztan fenymasoltunk vagy huszat ebbol a plakatbol es elindultnk 3 technokollal plakatozni. Ahogy nyomjuk fel a ragasztot a Sajo aruhaz oldalara es rakjuk fel a plakatot, azt latjuk hogy valami villlog. Nezunk oda, hat a szurke ruhas teruleti ellenorok fenykepeztek ahogy plakatozunk. Persze mindjart megorultunk neki, pozokba alltunk vigyorogtunk. Aztan 2 hey mulva jott a level, be kell menni a tanacsra, eligazitasra. Bemegyek, hat ott van az ellenor asztalan az egyik plakat, a seggem vilagit rajta es aszondja hogy tiltott helyen plakatozas, 1500 Ft. Ez volt vagy 91-ben amikor 150 forintbol meg lehetett 4 korso sort es egy doboz szofit kapni. Honnan a faszbol szedjek 1500 forintot? Nem emlekszem mi lett a vege de szerencsere megtartottam a plakatot, meg mindig megvan.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nalunk csak ketszer jartak a rendorok, akkor meg 16 voltam es kiskoru, igy ok jottek hogy elbeszelgessenek a szulokkel a fiuk punk eletmodjarol. Aztan ahogy 18 lettem, mar nekem kellett menni, nem ok jottek, idezes kikuld, aztan mindig penzbirsag lett a vege. Fizzettem en mar tiltott plakatozasert (elmondom egy masik posztban), utcan vizelesert, hangoskodasert. De amikor megjelentek a rendorok masodszor amikor 16 voltam, az nem volt semmi. Koncepcios dolog, Debreceni nyomozok voltak, es csodas modon minden leninvarosi punknal megjelentek ugyan azon a napon. Jarhattunk be miskolcra, azt akartak elhitetni, hogy kabitoszereztunk. Nyomtak a pert vagy 2 evig aztan rajottek hogy mekkora hulyek es elkuldtek minket a picsaba. Ilyan volt peldaul: az egyik haverom, a cigany eletmodja miatt, egy nagyobb barna uvegben tartott egy kis mosoport hogy neha tudjon mosni. Namost amikor a rendorok ezt megtalaltak, aha, itt a kabitoszer, elment a laborba, jott a jelentes egy het mulva: mosopor elvtarsak, mosopor. hahaha

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Ideges voltam e miatt a rak dolog miatt, de mar nyugodt vagyok.
Szerintem neked Kanada tett be, de ez most mar mindegy sztem.
Ide-bideg, lalalala lileg.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Surci, akkor mehet a piszkoskodas, szemtelenkedes, sot feljelentes.
Fel is jelentelek, okot majd talalunk utana.
Kuldom a rendoroket, ha mar ilyen jol vagy!

Jelszo: taco.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

jo zene:)))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

A taconal tenyleg fontos hogy felmelegitsd a shellt, oda is szoktuk kapatni egy kicsit a kukoricalisztnek nem art, nem olyan mint a buza hogy keseru lesz.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Sanyikam egyem meg a szivedet. Elmexikanizalnak a tex mex cuccokkal? Sombrerot fel, aztan meg no te debo nada:

http://www.youtube.com/watch?v=ZpEhChxonn8

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Csináltam ma taco-t…nagy sikerem van! Az a lényeg, hogy a hússal félig kell megtölteni a shell-t, és utána is jól telepakolni, hogy púpos legyen. De szerintem a shell felmelegítése is fontos, sokkal jobban megy. A húsra megy egy halom salsa, tejföl, lettuce összevágva, és a tetejére cheddar cheese reszelék. Más is mehet bele, de ez a fő dolog. Kurvára nagy sikerem van, dicsekszem. Lehet tapsolni!

Hülye vagyok a főzéshez, de néhány dolgot szerintem is nagyon jól csinálok.
Majd készítek nektek kígyópaprikást.
Surcinak meg bálnafület vadasan.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Ma esett az eső Las Vegasban…hatalmas cseppekben, kiálltam, és ide lőjetek.
De elállt. Pedig szívesen belefulladtam volna!

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Madonna is punk rocker volt az elején…csak ugye a pénz…meg más is.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Ez Surcinak szól…mert még kinek szólhatna?

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

A számban legalább elmondja a “művésznő”, hogy

“You are my best friend…”

Lassan potyognak könnyeim.
Micimackó vagyok…

Válasz